Saborski zastupnici

Domagoj Hajduković, prof., univ.spec.

Domagoj Hajduković, prof., univ.spec.saborski zastupnik

Rođen 1981. u Osijeku. Diplomirao na Filozofskom fakultetu u Osijeku – profesor povijesti i engleskog jezika i književnosti i Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu – sveučilišni specijalist Europskih studija. Doktorant povijesti na Hrvatskih studijima Sveučilišta u Zagrebu. Zaposlen u Osnovnoj školi Stjepana Antolovića Privlaka kao učitelj engleskog jezika i na Evanđeoskom teološkom fakultetu u Osijeku kao predavač povijesnih kolegija.

Član SDP-a od 2000. godine. Predsjednik Gradske organizacije Foruma mladih SDP-a Osijek od 2007. do 2010. Od 2005. godine biran u vodstvo Gradske organizacije SDP-a Osijek, prvo kao član Izvršnog odbora (2005. – 2008.), a potom član Predsjedništva (2008. – 2010.). Od 2010. godine obnaša dužnost predsjednika Županijske organizacije SDP-a Osječko-baranjske županije i potpredsjednika Gradske organizacije SDP-a Osijek. 2008. godine izabran u Glavni odbor SDP-a i Savjet SDP-a za znanost i obrazovanje.

Dva puta biran u Gradsko vijeće Grada Osijeka na prijevremenim izbornima 2007. i ponovljenim prijevremenim izbornima 2008. godine. Od 2008. do 2010. godine obnašao je dužnost člana uprave – direktora Osječkog sajma d.o.o. Najmlađi SDP-ov kandidat za Hrvatski sabor na parlamentarnim izborima 2007. godine.

Na parlamentarnim izborima 2011. izabran je za zastupnika u Hrvatskom saboru.